Woodstock Boat Builders Yacht Boat Refit, Antigua West Indies

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

home
services
new construction
restoration
about us
projects
contact
links
 Woodstock Boatbuilders is een international bedrijf van bekwame vakmannen in de jacht-industrie, met veel eruaring in jacht betimmering, gestiueered in English Harbour, Antigua, net middlepunt in het Caribisch gebied. Woodstock Boatbuilders onderneemt een groot aantal projecten, waaronder jacht restauratie, fijn timmerwerk, dieselen systems techniek, teak decking, schilderwerk, metaalwerk, ontwerp en composite werk op jachten van allerlei maten (iedere grootte).

Woodstock Boatbuilders is ook gespecialiseera in klassieke jackt betimmering, restauraties en reparaties. We leveren altijd sensationele resultaten om tegemoet te komen aan de eisen van iedere (elle) kapitein, vanaf het concept van de betrimmering van het jacht tot aan net eindresultaat.

Restauratie en reparatiewerk van jacht en door Woodstock Boatbuilders trekt klanten van over de hete wereld. Met een reputatie voor (een scherpqiend oog) onderscheiding insamenspel met (toegeuoegd met) betrouebare en efficiënte service trekt Woodstock Boatbuilders kapiteinen gesitueerd in Amerika en de middlelandse zee om hun jachten in Antigua te laten repareren.

Woodstock Boatbuilders is de Caribische agent voor Teakdecking Systems, een bedrijf die van te voren opgezette custom-built teak dekken en interieur vioeren voor jachten maakt.

 

Contacteer ons.